Το ψηφοδέλτιο των Γρεβενών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Το ψηφοδέλτιο μάχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 4-10-2010 σε εκδήλωση που έγινε στην Κοζάνη, παρουσία των υποψηφίων που στηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. «Ζητάμε αγωνιστική ψήφο υπεράσπισης των συμφερόντων της λαϊκής οικογένειας, της πολιτικής που έχει ανάγκη ο λαός και η χώρα, αλλά και ψήφο καταδίκης του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου που οδηγούν σε εξαθλίωση το λαό μας. Ζητάμε ψήφο συμπόρευσης με το ΚΚΕ, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ και των άλλων βασικών μετώπων πάλης, ανεξάρτητα με το βαθμό διαφωνίας με το πρόγραμμα του ΚΚΕ και την αντίληψή του για το Σοσιαλισμό. Μας ξέρετε, μας γνωρίζετε, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε», σημείωσε στην ομιλία του ο Αντώνης Τσάκωνας, υποψήφιος Περιφερειάρχης. Και πρόσθεσε πως «οι δυνάμεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δίνουμε ενιαία αυτή τη μάχη σε όλη τη χώρα, τόσο στα δημοτικά όσο και στα περιφερειακά ψηφοδέλτια. Θα μπούμε μπροστά να βοηθήσουμε τους λαϊκούς αγώνες για να είναι το κίνημα πιο αποτελεσματικό στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, να αποσπούμε νέες κατακτήσεις. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να στεριώνει η συμμαχία των εργαζομένων σε κοινούς αγώνες με τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς αγρότες, βιοτέχνες και εμπόρους, τους σπουδαστές και τους φοιτητές, τις γυναίκες, στη βάση της ανάγκης να ανοίξει η προοπτική για μια άλλη ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας, για τη ριζική λύση των προβλημάτων. Μπορούμε να τους σταματήσουμε, να ανοίξουμε τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα, με ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».
Στην εκδήλωση χαιρέτισαν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Γρεβενών,  Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης: ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Υπάλληλος ΟΤΑ, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Γρεβενών, Νομαρχιακός Σύμβουλος
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ανεργος (Υδραυλικός).
ΜΙΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Οικοδόμος.
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, Φοιτητής.
ΜΠΟΥΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Συνταξιούχος Γεωπόνος.
ΣΑΪΤΗ - ΖΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, Ηλεκτρ/γος Μηχανικός ΤΕ, Μέλος Δ/σης Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Γρεβενών
ΣΑΡΟΥΣΑΒΒΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (Γεύση), Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος ΝΑ Γρεβενών.
ΣΒΟΛΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αντιστασιακός, Πρόεδρος Παραρτήματος Γρεβενών της ΠΕΑΕΑ.
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος.
ΤΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, Υδραυλικός.
ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ – ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (Μαίρη), Οικονομικός Υπάλληλος Ν.Α. Γρεβενών, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων της ΝΑ Γρεβενών.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, Αγρότης.

                                                                                    Γρεβενά  05-10-2010

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Γρεβενών

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Γρεβενών