Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών του Κ.Κ.Ε.

Ενόψει των τοπικών εκλογών της 7ης  Νοεμβρίου και πάνω στην αγωνία τους να προσδώσουν χαρακτηριστικά ακομμάτιστου και ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, στελέχη που πλαισιώνουν το Συνδυασμό «Μαζί Συνεχίζουμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών τον σημερινό Νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη, διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι πλαισιώνουν την κίνησή τους μεταξύ άλλων και δήθεν κομμουνιστές.
          Καταγγέλλουμε απερίφραστα τη στάση και τις μεθοδεύσεις τους και καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνο τον υποψήφιο Δήμαρχο τον οποίο και καλούμε να τους συμμαζέψει.
          Ματαιοπονούν. Γιατί η πείρα έχει δείξει ότι οι φερόμενοι ως ανεξάρτητοι Δήμαρχοι και Νομάρχες εφαρμόζουν σε τοπικό επίπεδο μέχρι κεραίας τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που παίρνουν κάθε φορά οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (π.χ. ελαστικές μορφές απασχόλησης, ιδιωτικοποιήσεις, ΣΔΙΤ, κλπ).
          Ψεύδονται. Γιατί στις τοπικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη οι κομμουνιστές έχουν ξεκαθαρίσει από νωρίς ότι στηρίζουν και στελεχώνουν τους Συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αντώνη Τσάκωνα και με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών τον Βασίλη Καραμήτρο, για το Δήμο Γρεβενών με υποψήφια Δήμαρχο την Παναγιώτα Ντάγκα-Μπαρμαγιάννη και για το Δήμο Δεσκάτης με υποψήφια Δήμαρχο την Μαρία Τζιώλα-Λαγιόκαπα. 
          Οι κομμουνιστές συμμετέχουν δυναμικά μόνο στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και δεν μοιράζονται δεξιά και αριστερά σε δήθεν ανεξάρτητα και πολυκομματικά σχήματα το οποία έχουν στόχο να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
          Οι αληθινοί κομμουνιστές δίνουν τη μάχη μέχρι την κάλπη μαζικά, ενωτικά, δυναμικά για να φτάσει η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, στο πιο απομακρυσμένο χωριό, παντού, αλλά και από την επόμενη μέρα των εκλογών για να ανοίξει ο δρόμος της προοπτικής και της ελπίδας, για τοπική διοίκηση στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού, για να αλλάξουν οι συσχετισμοί δύναμης στο μαζικό κίνημα και το πολιτικό σκηνικό και να ανοίξει ο φιλολαϊκός δρόμος ανάπτυξης για τη λαϊκή εξουσία και  λαϊκή οικονομία.

                            Γρεβενά 02-10-2010

                       Η  Νομαρχιακή  Επιτροπή  Γρεβενών του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζω...