Επισκέψεις υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Τσάκωνας, συνοδευόμενος από την υποψήφια δήμαρχο Γρεβενών Παναγιώτα Ντάγκα και άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα επισκεφθούν το Μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τους κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος. 

Το πρωί της  Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Τσάκωνας, συνοδευόμενος από την υποψήφια δήμαρχο Γρεβενών Παναγιώτα Ντάγκα και άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκαν  τη Νομαρχία και το εργοστάσιο ινοσανίδας. Στη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καταθέσουν τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λύση αυτών των προβλημάτων.

Το πρωί της  Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2010 ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Τσάκωνας, συνοδευόμενος από την υποψήφια δήμαρχο Γρεβενών Παναγιώτα Ντάγκα και άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο, το ΙΚΑ και την Εφορία Γρεβενών. Στη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τους διευθυντές και τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καταθέσουν τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λύση αυτών των προβλημάτων.

50 χρόνια φεστιβάλ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ στα Γρεβενά στις 12/7/2024

 Πραγματοποιήθηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 στο πάρκο μανιταριών στα Γρεβενά η πολιτική εκδήλωση για τα 50 ...