Το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τις δηλώσεις του Σπ. Πνευματικού, υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου

 

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τις δηλώσεις του Σπ. Πνευματικού, υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου:

«Σε αυτό το άθλιο δημόσιο σύστημα Υγείας με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και τεχνολογία, που από κοινού έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις, δεν χωράνε οι ανάγκες των καρκινοπαθών τελικού σταδίου γιατί το επιβαρύνουν!!!

Αυτή η κατάπτυστη και ανατριχιαστική δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, κ. Πνευματικού, που θυμίζει Μένγκελε, αντανακλά ένα μόνο μέρος των ”κοστολογημένων” προγραμμάτων τους στην Υγεία και τις εχθρικές για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ανάγκες των ασθενών.

Η ανθρώπινη ζωή όμως δεν κοστολογείται». Πρόγραμμα επίσκεψης του μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Μαρούδα Ρίζου

 Πρόγραμμα επίσκεψης του μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και  υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ  στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Μαρούδα Ρίζου στην  περιφερειακή ενότητα Γρεβενών, την Κυριακή 11 Ιούνη.

 Στις 11 το πρωί ομιλία στο Δημαρχείο Δεσκάτης.

Στη 1 το μεσημέρι ομιλία στο Τριφύλλι.

Στις 8 το βράδυ ομιλία στις Αμυγδαλιές.