ΤΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ Εδώ και τώρα πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου της πόλης και του ΕΚΑΒ


Να στελεχωθεί άμεσα και πλήρως το Νοσοκομείο Γρεβενών και το ΕΚΑΒ, απαιτεί η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕμε αφορμή τις  διακομιδές τριών παιδιών, σε μια μέρα από Κοζάνη και Γρεβενά.

Οπως αναφέρει σε σχόλιό της, «οι τρεις διακομιδές ανέδειξαν για μια ακόμη φορά τη γύμνια του δημόσιου συστήματος υγείας. Ήταν θέμα τύχης που υπήρχε αναισθησιολόγος, γιατί την προηγούμενη, όπως και άλλες μέρες, το Νοσοκομείο είναι ακάλυπτο. Δεν υπήρχε κρεβάτι σε παιδιατρική ΜΕΘ στη βόρεια Ελλάδα αφού συνολικά υπάρχουν μόνο 8 κρεβάτια. Στο δρόμο χάλασε το ασθενοφόρο για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα. Ο βασιλιάς είναι γυμνός και δεν πρέπει να αφήσουμε τη ζωή των παιδιών μας να τη θυσιάζουν στο βωμό του κέρδους».

Η Οργάνωση απαιτεί: «Εδώ και τώρα πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου Γρεβενών με τις αναγκαίες ειδικότητες. Πρόσληψη γιατρών στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή σοβαρών περιστατικών. Συντήρηση των ασθενοφόρων, ανανέωση του στόλου, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Δημιουργία τριτοβάθμιου νοσοκομείου στην περιοχή, δημόσιου και δωρεάν. Εδώ και τώρα στελέχωση όλων των υπαρχόντων νοσοκομείων. Η ζωή μας είναι πολύτιμη για να την αφήνουμε στα χέρια αυτών, που τη θεωρούν κόστος για το σύστημά τους».

Τέλος, εύχεται ολόψυχα πλήρη ανάρρωση στον μικρό εξάχρονο.