Δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

 

Είναι εξοργιστική η πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της

12χρονης στον Κολωνό. 

Πρόκειται για πρόταση, που οδηγεί στο «να πέσει στα μαλακά» ο

συγκεκριμένος δράστης «ξεπλένοντας», τελικά, το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης του ανήλικου κοριτσιού.

Αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της σήψης της καπιταλιστικής κοινωνίας, του εχθρικού κράτους, που αφήνει απροστάτευτα τα θύματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις «αθωώνει»

τους δράστες - τέρατα. Φυσικά, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχοποιείται η καταγγελία παρόμοιων κυκλωμάτων, τέτοιες προτάσεις δεν μπορούν να θεωρούνται έκπληξη.

Επιβεβαιώνεται ότι πραγματική ασπίδα προστασίας απέναντι στην πολύμορφη βία είναι το εργατικό – λαϊκό κίνημα, που και τώρα θα αντιπαλέψει κάθε προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Γρεβενών για την αύξηση των δημοτικών τελών

 


         ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ   ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Δελτίο τύπου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, την Τρίτη 12 Μάρτη, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε την αύξηση των ανταποδοτικών τελών (Φωτισμού, καθαριότητας) κατά 10% που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες των Γρεβενών, ενώ παράλληλα θα αξιοποιηθούν και 199.197  ευρώ από τα ταμεία του Δήμου ώστε να ισοσκελισθεί ο προϋπολογισμός.  

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζω...