Δεύτερη δύναμη η Πανσπουδαστική ΚΣ σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Μεγάλη άνοδο σε ψήφους και ποσοστά σημείωσε ηΠανσπουδαστική ΚΣ στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές και αναδείχτηκεδεύτερη δύναμη και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ.  
Το εξαιρετικό αποτέλεσμα, με τη σημαντική άνοδο της Πανσπουδαστικής ΚΣ σε ψήφους και ποσοστά στέλνει μήνυμα ελπίδας, μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας ώστε οι νέοι να παλέψουν για το μέλλον των σπουδών τους, αλλά και για την ίδια τους τη ζωή. Δείχνει ότι υπάρχουν καλύτεροι όροι για να στείλει η νεολαία πιο αποφασιστικό μήνυμα ότι τα όνειρα και η ζωή της δεν χωράνε στις συμπληγάδες της ΕΕ και του συστήματος. (Δείτε στο τέλος συγκεντρωτικά αποτελέσματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και αποτελέσματα ορισμένων Συλλόγων)
Η επιλογή και η εμπιστοσύνη χιλιάδων σπουδαστών και φοιτητών στα ψηφοδέλτια της ΠΚΣ και τις δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δράσης του προηγούμενου διαστήματος, καθιστώντας τους πυξίδα για τις ανάγκες των νέων, για την ύπαρξη οργανωμένου κινήματος, αναδεικνύοντας τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται κι ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.
Δήλωση του Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές
Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, σημειώνει:
«Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δείχνουν σημαντική άνοδο σε ψήφους και ποσοστά της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα ΑΕΙ και ξεχωρίζει η άνοδος στα ΤΕΙ που από ό,τι φαίνεται αναδεικνύεται σε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά. Αποτέλεσμα που στέλνει μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας.
Με καλύτερους όρους μπορεί να δυναμώσει η προσπάθεια για ανάπτυξη της κοινής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης, για ζωντανούς αγωνιστικούς συλλόγους και μαχητικά όργανα πάλης που αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. Τα μέλη της ΚΝΕ μαζί με τους χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ αποτελούν την κρίσιμη μάζα σ' αυτή την προσπάθεια που υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί στην καθημερινή δράση και πάλη. Υπάρχει μεγάλο μέρος φοιτητών και σπουδαστών που έχουν συμφέρον να κάνουν κι αυτοί δική τους υπόθεση το συλλογικό αγώνα και την οργανωμένη αντίσταση.
Να μη χαθεί ούτε ώρα. Να στείλουμε ακόμα πιο αποφασιστικό μήνυμα ότι τα όνειρα και οι ανάγκες μας δεν χωράνε στις συμπληγάδες της ΕΕ και του συστήματος. Καλούμε συνολικά τους φοιτητές και σπουδαστές να διαλέξουν το δρόμο της ανατροπής και της αποδέσμευσης από την ΕΕ. Να δυναμώσουν τη δύναμη που μάχεται αταλάντευτα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας και τη μόνη φιλολαϊκή λύση. Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας να δυναμώσουμε το ΚΚΕ παντού». Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/43058/deyteri-dynami-i-panspoydastiki-ks-se-panepistimia-kai-tei-video-foto#/1 

50 χρόνια φεστιβάλ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ στα Γρεβενά στις 12/7/2024

 Πραγματοποιήθηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 στο πάρκο μανιταριών στα Γρεβενά η πολιτική εκδήλωση για τα 50 ...