Κυβέρνηση ΝΔ και ΑΣΕΠ στέλνουν στην ανεργία εκατοντάδες εκπαιδευτικούς


Η ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων της Ειδικής Αγωγής επιφύλασσε μια αρνητική έκπληξη για εκατοντάδες συναδέλφους που είχαν κάνει αίτηση για να ενταχθούν σ’ αυτούς. Συγκεκριμένα αποκλείστηκαν από τους πίνακες 1200 συνάδελφοι επειδή, χωρίς δική τους ευθύνη δεν πλήρωσαν το παράβολο την καθορισμένη ημερομηνία.

Θυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αυτοί είχαν καταθέσει κανονικά και εμπρόθεσμα όλα τα δικαιολογητικά τους, είχαν εξασφαλίσει ηλεκτρονικά το απαιτούμενο παράβολο όπως προβλέπονταν από τη συγκεκριμένη προκήρυξη, αλλά το ίδιο το σύστημα τους ενημέρωνε ότι είχαν περιθώριο πληρωμής έως και 1,5 μήνα μετά.
Επειδή ο πίνακας είναι ενιαίος, η εξέλιξη αυτή, τους αποκλείει όχι μόνο από τη διεκδίκηση μονιμοποίησης αλλά και από τη δυνατότητα να δουλέψουν ακόμα και ως αναπληρωτές, δηλαδή σε σίγουρη ανεργία για τα επόμενα χρόνια!
Το θέμα αυτό, το είχαν αναδείξει από την πρώτη στιγμή ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ τόσο στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον ΑΣΕΠ που όμως δεν έκαναν καμία ενέργεια για να λυθεί. Τα σωματεία είχαν απαιτήσει αυτή η παραπλανητική ενημέρωση του συστήματος να μην οδηγήσει τους συναδέλφους μας αυτούς στον αποκλεισμό και στην ανεργία!
Την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη αυτή την έχει το Υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση της ΝΔ. Απαιτούμε τώρα να αρθεί αυτή η αδικία!
Τώρα μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 12:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Αθήνα, 21/11/2019


Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ Για την εμφάνιση πανώλης στη Θεσσαλία

  Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ Για την εμφάνιση πανώλης στη Θεσσαλία  Η επιβεβαίωση για πρώτη φορά στην Ελλά...