Οι σταυροί στην Περιφέρεια Γρεβενών

Εγγεγραμμένοι: 43.280
Αποτελέσματα της 21/5/2014 [Ώρα 18:17:59]
Συνδυασμός :ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τα αποτελέσματα αφορούν 125 ET επί συνόλου 125
1 ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ626
2 ΡΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ415
3 ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ-ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ401
4 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ339
5 ΣΑΪΤΗ-ΖΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ297
6 ΤΣΙΚΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ281
7 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ204
8 ΤΡΙΠΟΔΙΑΝΑΚΗ-ΜΠΟΥΜΠΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΘΩΜΑΗ) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ71

Οι σταυροί στο Δήμο Δεσκάτης

Εγγεγραμμένοι: 8.748
Αποτελέσματα της 21/5/2014 [Ώρα 18:18:02]
Συνδυασμός :ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
Τα αποτελέσματα αφορούν 22 ET επί συνόλου 23
1 ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΧΑΣΙΩΝ)65
2 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ (ΧΑΣΙΩΝ)60
3 ΜΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΧΑΣΙΩΝ)58
4 ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΧΑΣΙΩΝ)36
5 ΓΚΟΥΤΖΗΚΩΣΤΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΧΑΣΙΩΝ)29
6 ΦΑΚΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΧΑΣΙΩΝ)24
7 ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ (ΧΑΣΙΩΝ)19
8 ΠΡΟΥΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΧΑΣΙΩΝ)15

Οι σταυροί στο Δήμο Γρεβενών

Συνδυασμός :ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τα αποτελέσματα αφορούν 102 ET επί συνόλου 102
1 ΛΙΑΜΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)189
2 ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)149
3 ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ-ΚΟΖΟΝΗ ΧΡΥΣΗ (ΧΡΥΣΑ) ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)143
4 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)139
5 ΑΝΘΙΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ (ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ)138
6 ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)131
7 ΛΕΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)124
8 ΡΟΤΣΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)119
9 ΤΣΙΡΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΟΡΓΙΑΝΗΣ)119
10 ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΙΑΚΑ)104
11 ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΛΕΞΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)97
12 ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)96
13 ΤΣΙΟΪΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ)91
14 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΙΑΚΑ)84
15 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)78
16 ΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)53
17 ΖΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)52
18 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ)50
19 ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)50
20 ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)47
21 ΧΑΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΒΕΝΤΖΙΟΥ)47
22 ΝΟΥΣΙΑ ΜΑΙΡΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)38
23 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)35
24 ΛΟΛΑ - ΔΙΠΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΙΑΚΑ)34
25 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ (ΒΕΝΤΖΙΟΥ)33
26 ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΔΟΤΣΙΚΟΥ)31
27 ΤΣΩΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΒΕΝΤΖΙΟΥ)31
28 ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΣΜΙΞΗΣ)29
29 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΒΕΝΤΖΙΟΥ)28
30 ΝΤΑΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΦΙΛΙΠΠΑΙΩΝ)27
31 ΦΙΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ)27
32 ΔΗΜΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ)22
33 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΖΑ) ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ)22
34 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)19
35 ΝΑΣΤΟΥ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ)18
36 ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΜΕΣΟΛΟΥΡΙΟΥ)18
37 ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ)7

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΑΒΑΛΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 20-5-2014

   

Εργαζόμενοι, άνεργοι
Αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματοβιοτέχνες, φτωχοί αγρότες,
Νέοι και νέες, γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων

Απευθύνουμε αγωνιστικό, εγκάρδιο χαιρετισμό, σε όλους εσάς, που κάνατε το βήμα, που περάσατε από τις συμπληγάδες του εκβιασμού, του φόβου, της ψεύτικης προσδοκίας, του ταξίματος
Συντρόφισσες και σύντροφοι, συναγωνιστές
Όλοι μαζί καταφέραμε την σημαντική παρουσία και άνοδο σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, καταφέραμε να εκλεγούν εκατοντάδες δημοτικοί σύμβουλοι, να σημειωθεί ανοδική τάση σε 214 δήμους, να περάσουμε στο δεύτερο γύρο σε 4 δήμους, στην Πάτρα, στην Πετρούπολη, στο Χαϊδάρι, στην Ικαρία! Καλή επιτυχία, με τη νίκη!
Συνεχίζουμε με πολιτική ορμή, αυτοπεποίθηση, με πείσμα, με σχέδιο, δε χαρίζουμε κανέναν και καμιά απ’ το λαό κάθε περιοχής που δίνει τη δική του σκληρή μάχη για να επιβιώσει. 
Στηρίζουμε, δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού. Λέμε ΟΧΙ στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων. Για να γίνει ισχυρός ο λαός.
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Γιατί εμείς παράγουμε τον πλούτο.
Μπορούμε, μέσα σ’ αυτές τις δυσκολότερες, συνθετότερες συνθήκες απ’ ότι χρόνια πριν, από το 2010.
Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο, που μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να λαβώσει. Έναν αντίπαλο αδίστακτο αλλά όχι πανίσχυρο. Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, η αστική τάξη, τα μονοπώλια.
Tους όρους του παιχνιδιού τους καθορίζει ο οικονομικά ισχυρός που κατέχει ανάμεσα σε άλλα, τα δικά του, επιχειρηματικά μαγαζιά προπαγάνδας της κυρίαρχης αντίληψης, των διάφορων μονοδρόμων, που υποτίθεται ότι πρέπει να ακολουθάνε οι λαοί, μισθώνουν γραφιάδες, οργανώνουν επιτελεία με στόχο να κρύβεται η αλήθεια, να προμοτάρεται πότε ο ένας και πότε ο άλλος μονομάχος της καρέκλας, της δικής τους εξουσίας, άλλοτε πράσινης, άλλοτε μπλε. Τα  τελευταία δυο χρόνια πρασινομπλε και ροζ, αύριο κάπως αλλιώς.
Μέσα σ’ αυτό το πολιτικό σκηνικό της κινούμενης άμμου, που τίποτε δε μοιάζει με τα περασμένα χρόνια, σκηνικό που δημιουργεί η βαθιά συγχρονισμένη οικονομική κρίση του συστήματος, το βάθεμα της, γίνεται η προσπάθεια να μοιραστεί η χασούρα, να γίνει νέα ανακατανομή των παιχτών – μονοπωλίων καθώς για κάποιους απ’ αυτούς, τους πιο δυνατούς καπιταλιστές, έρχεται η ανάκαμψη.
Συνθήκες κινούμενης άμμου που γεννούν  απ΄ αυτά τα ίδια παλιά, φθαρμένα υλικά, λαμπερά υποτίθεται πρόσωπα, νέα υποτίθεται κόμματα, γύρω από τους δυο βασικούς πόλους, τον κεντροδεξιό με πυρήνα τη ΝΔ και τον κεντροαριστερό με πυρήνα το διάδοχο του ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ.
Σύντροφοι και φίλοι
Απλώνουμε το χέρι σε όλους όσους δεν μπορέσανε να κάνουν βήμα, σε όσους ακόμη διστάζουν και τους λέμε:
Μη διστάζετε άλλο!  Δεν σας αξίζει η μίζερη και άθλια ζωή που σας καταδικάζει αυτό το σάπιο ως το μεδούλι σύστημα. Αυτό το σύστημα είναι ο αληθινός σας αντίπαλος. Αυτό το σύστημα, τα μονοπώλια, την καπιταλιστική εκμετάλλευση, μόνο το ΚΚΕ αντιπαλεύει, έχει σκοπό να ξεπατώσει, μόλις εσείς το πάρετε απόφαση.
Γι’ αυτό και μόνο το ΚΚΕ οργανώνει τον αγώνα σήμερα, για να απολύονται τα βάσανα σας, για να φρενάρονται μέτρα σήμερα, για να φθάνει η αλήθεια και όχι τα ψέματα και οι κοροϊδίες
Όχι άλλος χαμένος χρόνος!
Όχι άλλη ανοχή στο πολιτικό του προσωπικό! Ισχυρό ΚΚΕ παντού!
Μόνο έτσι εκφράζετε ατόφια την αγανάκτηση σας,
Στείλτε μήνυμα ότι έχετε δύναμη, μήνυμα στα ντόπια και ξένα αφεντικά, στους δυνάστες των λαών που συνασπίζονται στις καπιταλιστικές τους ενώσεις.

                   Τι δουλειά έχουν τα δικά σας συμφέροντα, άνεργοι, με τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των κομμάτων του, όλων αυτών που σας πετάνε στην ανεργία. Των τραπεζιτών, των βιομηχάνων των εφοπλιστών, όλων αυτών που στηρίζουν αυτό το σύστημα, που γεννά την ανεργία, την κρίση, τη δυστυχία για τους λαούς. Το σύστημα έχει ένα νόμο, το κέρδος, ρουφά το δικό σας αίμα, όπως και των προηγούμενων γενιών. Το ίδιο θέλει να κάνει και με τις επόμενες βάρδιες της εργατικής τάξης. Η οργάνωση του σταματά στην πύλη του εργοστασίου, είναι άναρχο, γι΄ αυτό πάντα θα γεννά ανεργία, σε όλες τις χώρες, ανεξάρτητα απ’ το τι είδους κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται, ανεξάρτητα απ’ το αν έχουν χρέη ή όχι. Καμιά τους δε θέλει και δε μπορεί να λύσει την ανεργία των 26 και πάνω εκατομμυρίων στην ΕΕ. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η αγανάκτησή σας, ο θυμός σας, να μη βρει στόχο. Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ έμπρακτα στην κάλπη. Το μόνο που τους ανησυχεί είναι να μην ξεσηκωθείτε, να μην παλέψετε οργανωμένα ενάντια στο σύστημα.
                   Αυτές τις αποφάσεις παίρνουν στα αντιδραστικά τους όργανα, σ’ αυτά που λέει το μνημόνιο των μνημονίων, η συνθήκη του Μάαστριχτ, που όλοι τους ψήφισαν και τώρα παριστάνουν ότι ξέχασαν. Αυτά εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες της που ανήκουν στη φωλιά των φιδιών, στην ΕΕ, γι αυτό παντού η ανεργία τσακίζει κόκκαλα. 
                   Δείτε με βάση τα δικά σας συμφέροντα, νέοι και νέες, ψάξτε, γιατί συνέχεια σας λένε ότι όλοι ίδιοι είναι, γιατί τα σχολικά βιβλία σας λένε ψέματα ότι ζούμε στο μονόδρομο της ΕΕ; Γιατί δεν σας λένε ότι η ΕΕ έγινε μετά το β’ παγκόσμιο πόλεμο με ένα βασικό της στόχο, να υπερασπίσει τα ευρωπαϊκά μονοπώλια στον ανταγωνισμό τους με αυτά των άλλων χωρών. Γιατί δεν σας λένε, ότι σήμερα, σε συνθήκες κρίσης, ο ανταγωνισμός και αντιθέσεις που σήμερα οξύνονται όλο και περισσότερο. Φτάνουν μέχρι τον πόλεμο, όταν πια οι καπιταλιστές δεν τα βρίσκουν στη μοιρασιά. Γι αυτό η ΕΕ – το ΝΑΤΟ διαμελίσανε τη Γιουγκοσλαβία, γι’ αυτό ματώνουν λαούς όπου γης, όπως τώρα τον ουκρανικό, γιατί είναι ανταγωνιστές στην πίτα των κερδών, στις επενδύσεις, στο ποιος όμιλος θα βγει πρώτος στην κούρσα της κερδοφορίας. Γι αυτό η Ένωση τους, η ΕΕ, ανεβάζει κυβερνήσεις, όπως τη φασιστική στο Κίεβο, γι αυτό ρίχνει άλλες, όπως τον Μιλόσεβιτς στη Γιουγκοσλαβία. Αυτή είναι η δημοκρατική ΕΕ, ο παραχαράκτης της ιστορίας, που εξισώνει το ναζισμό με τον κομμουνισμό. Για να κρύψει ότι ο φασισμός νικήθηκε από την σοβιετική εξουσία και το λαό της, τη μόνη εξουσία που απαλλάχτηκε από πολέμους γιατί οργάνωσε την οικονομία της με κριτήριο την ικανοποίηση των ανθρώπινων αναγκών και όχι το κέρδος.
                   Κι είναι πάντα σύμμαχοι, όλα τα διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα, όλες οι «εταίροι της ΕΕ», όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν εσάς, εμάς, τον εχθρό λαό. 
                   Δείτε την αληθινή ζωή, αμφισβητείστε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα  των αστών πολιτικών, γραβατωμένων ή με σακίδιο, νέων ή μεγαλύτερων. Δώστε τη μόνη απάντηση που πονά τον αληθινό μας αντίπαλο, με ψήφο στο ΚΚΕ, με ένταξη στον αγώνα, στο σύλλογο, στο σωματείο. Δώστε απάντηση στο βασικό στόχο της ΕΕ και των κυβερνήσεων της, μην επιτρέπετε να σας κάνουν φθηνό, αναλώσιμο, χειραγωγημένο. Πιο ψηλά ο πήχης στη ζωή μας από τα διάφορα προγράμματα, τύπου βάουτσερ ή μίνι τζομπς, από τα δίμηνα και τα πεντάμηνα! Αυτή την ανάπτυξη προορίζει η ΕΕ και τα κόμματα της για τη γενιά σας, με μισθούς 200ε , πάνω στα ερείπια των δικαιωμάτων που οι προηγούμενες γενιές κατακτήσανε με σκληρούς ταξικούς αγώνες.
                   Ολοκληρώστε το βήμα που κάνατε και αναδείξατε την Πανσπουδαστική σε 2η δύναμη σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας, η οργάνωση της πάλης, για να αλλάζουν οι συσχετισμοί παντού.  
Μην τους κάνετε το χατίρι και απέχετε. Στην απέξω σας θέλουν. Έτσι τους είστε ακίνδυνοι. Καμία αποχή, από την πρώτη ψήφο, κάντε την σωστή αρχή, η πρώτη ψήφος να είναι κόκκινη!
                Αυτή την σταθερότητα εννοεί η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όταν πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές, δηλαδή τις δυνατότητες για το κεφάλαιο να ανακάμψει, πάνω σε τι; Στα συντρίμμια των λαϊκών δικαιωμάτων, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τη μερική απασχόληση, την επιδότηση των μεγαλοεπιχειρηματιών για να προσλαμβάνουν άνεργους, η μαθητεία των νέων, δηλαδή η απλήρωτη εργασία.  Και αυτά τα δανεικά, όπως και τα προηγούμενα, θα πάνε για τη στήριξη του κεφαλαίου, την ανάκαμψη της κερδοφορίας του και όχι για την ανάκαμψη των λαϊκών αναγκών.
Γι αυτά τα νέα δανεικά έχει μπει υποθήκη η ζωή και το μέλλον του λαού και των παιδιών του, το τσάκισμα των δικαιωμάτων του.
Μην τους πιστέψετε ακόμη μια φορά: Η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια, όταν ισχυρίζεται ότι με την έξοδο στις αγορές, η χώρα φεύγει από την εποπτεία και την επιτήρηση. Γιατί η ΕΕ έχει συγκροτήσει μηχανισμούς επιτήρησης για όλες τις χώρες, ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν μνημόνια, αν έχουν ψηλό ή χαμηλό χρέος, αν δανείζονται με 2 ή με 6%.
                   Στριμώξτε τους, αιφνιδιάστε τους! Όλοι εσείς οι φτωχοί αγρότες, που ζείτε από την ίδια σας την πείρα τι θα πει να είσαι απομονωμένος μέσα στη φυλακή της ΕΕ. Την επομένη των εκλογών θα σας βασανίσει το ίδιο πρόβλημα. Τι θα γίνει με την παραγωγή σας, θα έχετε παραγωγή αύριο; Τι θα γίνει με τις τιμές; Η φυλακή της ΕΕ και των κυβερνήσεων της μας έκανε ελλειμματικούς σε αγαθά που μπορούμε να παραγάγουμε λύνοντας το διατροφικό πρόβλημα, τρώγοντας καλά και υγιεινά, φθηνά, αλλά και συμβάλλοντας να λυθεί το παγκόσμιο διατροφικό πρόβλημα. Υπάρχει μεγαλύτερη απομόνωση απ’ αυτή;
                   Γιατί δηλαδή δεν είναι ρεαλιστικό η αγροτική παραγωγή να συνδέεται με τη βιομηχανική με καθετοποίηση με σχεδιασμό κεντρικό, περιφερειακό, κλαδικό και διακλαδικό;
                   Γιατί δεν είναι ρεαλιστικό να είστε οργανωμένοι σε μεγάλες μονάδες, σε συνεταιρισμούς παραγωγικούς που θα εντάσσονται σε αυτό τον σχεδιασμό;
                   Δεν είναι ρεαλιστικό όσο ψηφίζουμε εκείνους που δηλώνουν υπακοή στο μνημόνιο των μνημονίων, το Μάαστριχτ, όσο δεν αλλάζουμε τον συσχετισμό δύναμης.
                   Απειθαρχία στη βάρβαρη πολιτική που συνεχίζεται όσο κι αν αλλάζουν οι κυβερνήσεις των μονοπωλιών! Ισχυρό ΚΚΕ απειθαρχείτε στην καταστροφική ΚΑΠ, που όλοι τους ψήφισαν, που ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται να την κάνει καλύτερη. Ξέρετε καλά ότι αυτά που ακούτε τη  ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να λένε πως «ξεπεράσαμε πια τα πολύ δύσκολα, ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός, κι από δω και μπρός να ξέρετε έχουμε «μόνο πάνω» να πηγαίνουμε, ότι τελείωσε το «προς τα κάτω» και πάει λέγοντας.
Βεβαίως, ένα τμήμα του κεφαλαίου ξεπέρασε την κρίση. Είναι  αυτοί στους οποίους αναφέρεται η ΝΔ, οι 500 έλληνες που έχουν πάνω από 600 δις ευρώ,  οι Έλληνες εφοπλιστές που είναι παγκόσμια 1η δύναμη στη ναυτιλία.  Είναι οι μεγαλοβιομήχανοι και  οι τραπεζίτες.

Φίλες και φίλοι, αγωνιστές, σύντροφοι
Δεν αξίζει να πολεμάτε για ξένη σημαία. Δεν αξίζει να  εξακολουθείτε να ματώνετε γι αυτή την κερδοφορία, να συνεχίζουμε να ζουμε με μειωμένους μισθούς και συντάξεις.  Θα  συνεχίσουμε να ακριβοπληρώνουμε την παιδεία των παιδιών μας, την υγεία της οικογένειας μας.  Γιατί αυτό θα απαιτεί κάθε φορά ο στόχος για το ματωμένο πλεόνασμα, ο κίνδυνος που λέει η ΝΔ να  γυρίσουμε πίσω.  Αυτό θα απαιτούν τα μνημόνια διαρκείας που ισχύουν πλέον γι όλες τις χώρες της ΕΕ, αυτό θα απαιτεί η δημοσιονομική πειθαρχία, οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί της ΕΕ.
Προσπεράστε τον έμπορο της πλάνης προσδοκίας, που τριγυρνά στα σαλόνια της πλουτοκρατίας ανά τον κόσμο για να πουλήσει την πραμάτεια του. Για να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Που ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι ο χρόνος και το ύψος του δανεισμού, κρύβοντας όλα τα υπόλοιπα. Κοροϊδεύει ξεδιάντροπα, όταν ισχυρίζεται ότι μια δική του κυβέρνηση θα εξασφαλίσει έξοδο στις αγορές με «κοινωνική δικαιοσύνη», λες και οι αγορές είναι φιλάνθρωπα ταμεία!
Αυτά που τους ενώνουν και τους δυο, η συμφωνία τους στα στρατηγικά σημεία είναι πολύ ισχυρότερα απ΄ αυτά που τους χωρίζουν, τα επιμέρους. Τους χωρίζει η καρέκλα, ποιος θα είναι ο εκλεκτός των μονοπωλίων, της ΕΕ. Έχουν διαφορετικούς συμμάχους, άλλες χώρες και κυβερνήσεις ο καθένας. Οι σύμμαχοι και των δυο είναι εχθροί σας.
Τι περιμένετε; Ότι θα αλλάξουν τη λυκοσυμμαχία, την οποία τάχθηκαν να υπηρετούν;
Τι περιμένετε;  Δείτε τα 40 χρόνια από την μεταπολίτευση, 40 χρόνια ανάμεσα στη Σκύλλα και στη Χάρυβδη, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ο ένας ψήφιζε ο άλλος υλοποιούσε, μαζί τώρα και στην συγκυβέρνηση. Τα πάντα αρκεί καλά να κρατούν τα κέρδη των αφεντικών τους.
Τι άλλο περιμένετε; ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εξελίσσονται στους δύο πόλους του αστικού πολιτικού συστήματος που στην προσπάθεια του για σταθερές κυβερνήσεις στη θέση των παλιών αυτοδύναμων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι μπορεί, σπρώχνει για τη δημιουργία ενδιάμεσων, πρόθυμων, διαθέσιμων που μπορούν να βάλουν ένα χεράκι και να κολλήσουν πότε στα «αριστερά», πότε στα «δεξιά», πάντα όμως στα αντιλαϊκά κυβερνητικά σχήματα.
                Απευθύνουμε τίμιο κάλεσμα συστράτευσης, εμπιστοσύνης σε όλους εκείνους και εκείνες που πλανεύτηκαν στις εκλογές του 2012. Που θέλησαν να τον πιστέψουν πάνω στις ανάγκες τους.
Δείτε την πείρα σας. Τι από το 27% έγινε αγώνας, αίτημα πάλης, διεκδίκηση; Ωφεληθήκατε ή βλαφτήκατε από την εκλογική αποδυνάμωση του ΚΚΕ, από την υποχώρηση του κινήματος;
                Ο ΣΥΡΙΖΑ του «ανήκομεν εις τη δύση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Ούτε καν για το 13ο και 14ο  μισθό δε μιλά πια. Ούτε καν για το μνημόνιο που θα το έσκιζε, αλλά ….για άρση των αδικιών.  
Τέτοιες παγίδες στήνει και ο ΣΥΡΙΖΑ που ΠΑΣΟΚοποιείται μέρα με τη μέρα, επιδιώκει να πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο δικομματικό παιγνίδι, ούτε καν όμως του ΠΑΣΟΚ έστω της δεκαετίας του ’80 που είχε και κάποια ριζοσπαστικά συνθήματα και πήρε κάποια φιλολαϊκά μέτρα σε άλλες συνθήκες, άλλες εποχές που έχουν πλέον περάσει ανεπιστρεπτί.  Αλλά του ΠΑΣΟΚ της εποχής Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου που μπροστά στο στόχο της ΟΝΕ, του ευρώ, της συμμαχίας με τους αμερικάνους και ευρωπαίους εταίρους, πέταγε όλες τις φιλολαϊκές μάσκες.
Σήμερα, πρέπει διπλά και τριπλά να σκεφτούν οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της ζωής, που ταλαντεύονται, που θεωρούν ότι κάτι πρέπει να γίνει τώρα κι ας είναι ότι να ‘ναι.
Σας το λέμε με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ που κοροϊδεύει το λαό για την ΕΕ, κάνει βρώμικο παιχνίδι σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων σπέρνει αυταπάτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ –ο προκάτοχός του ΣΥΝ- ψήφισε τη συνθήκη του Μάαστριχτ, στήριξε την ένταξη στην ΟΝΕ.
Δεν μπορεί να έχεις ψηφίσει το μεγαλύτερο Μνημόνιο των Μνημονίων το Μάαστριχτ και μετά να λες, δεν είδα, δεν κατάλαβα!
Αποτέλεσμα και της δικής του ψήφου, είναι όσα περνάμε σήμερα.
Δεν μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη στη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά μπροστά στις καταστροφικές συνέπειες της χώρας και να γίνεσαι θιασώτης της Ευρωπαϊκής δήθεν ολοκλήρωσης.
Δεν μπορεί να κάνεις πώς δεν ξέρεις, ότι: η ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, ο ΟΑΣΑ, πάνε πακέτο. Και να μην λες κουβέντα ότι αυτοί οι οργανισμοί είναι εργαλεία διαχείρισης για τους λίγους στην ΕΕ.
Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε ένα κόμμα που μέρα με τη μέρα το βλέπεις να μεταμορφώνεται σε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, αυτό που οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψαν;
Είναι ένα μεταβατικό κόμμα των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και γι αυτό τα εχθρικά προς το λαό μεγαλοσυμφέροντα, έχουν επενδύσει πολλά στην πολιτική του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δε δεσμεύεται καθαρά, στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, όπως λέει, ούτε καν για αναπλήρωση των απωλειών του λαού τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα δεσμεύεται ότι θα δώσει νέες κρατικές ενισχύσεις, κρατικό χρήμα, στους δήθεν «υγιείς επιχειρηματίες» που θα σέβονται τη νομοθεσία, δηλαδή όλη αυτή τη νομοθεσία που έχει ψηφιστεί ελέω μνημονίου προς όφελός τους!
Γιατί ακριβώς δεσμεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ το ομολογούν τα ίδια τα κεντρικά του, στελέχη:
Όταν για παράδειγμα ο Σταθάκης λέει ότι η έκτακτη εισφορά είναι μία «τεχνική λεπτομέρεια», που «δεν είναι το βασικό πρόβλημα του φορολογικού συστήματος», και ότι «οι Έλληνες πληρώνουν λιγότερους φόρους» (!!!) … ή όταν λέει ότι «Η επαναφορά του κατώτατου μισθού θα γίνει άμεσα και αφορά μόνο όσους προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το διάστημα μέσα στην κρίση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και όχι το σύνολο των εργαζομένων».

Όταν ο Δραγασάκης λέει ότι «η κρίση είναι δική μας». Όταν ο ίδιος επίσης απαντά ότι «το πρόγραμμα είναι υπό διαρκή εξέταση» και ότι «χρειάζεται μια στρατηγική προσαρμόσιμη»!!!... Καταλαβαίνει κι ο πιο καλόπιστος και αφελής ότι τα εκστομίζουν αυτά όντας στην αντιπολίτευση, φανταστείτε τι έχει να γίνει άμα κληθούν να κυβερνήσουν!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει στην απέναντι πλευρά από το λαό, στην πλευρά της αστικής τάξης, παρασύροντας με την διγλωσσία του ριζοσπάστες αγωνιστές, ότι τάχα μια δυνατή «ευρωπαϊκή αριστερά» θα κάνει τις αγέλες των λύκων, περίπου αρνιά.
Δεν υπάρχει όμως απόφαση και οδηγία της ΕΕ που δεν οδήγησε στη συγκέντρωση του πλούτου, δηλαδή του κεφαλαίου, στην αρπαγή κατακτήσεων, στην καταστροφή αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, αγροτών, χωρίς καμία άλλη προοπτική εργασίας.
Διακηρύσσει ακόμη ότι επιδιώκει κοινωνική συναίνεση μετά τις εθνικές εκλογές και ότι μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις των κομμάτων της σημερινής συγκυβέρνησης αν «χειραφετηθούν» οι ηγεσίες τους. Έπεσε πλέον και το τελευταίο «αριστερό» φύλλο συκής του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελούν δημαγωγία τα περί ανατροπής που λέει. Κανένας εργαζόμενος, ιδιαίτερα όσοι αισθάνονται αριστεροί, ριζοσπάστες, δεν πρέπει να εμπιστευθούν τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά συναίνεση, στηρίζει το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που έχουν ματοκυλίσει τους λαούς.
Ο ευρωμονόδρομος, στον οποίο υποκλίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει και αποδοχή των δεσμεύσεων της ΕΕ, υποταγή στο στόχο της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων. Καμιά αλλαγή προέδρου στην Κομισιόν δεν μπορεί να αλλάξει τον αντιδραστικό - αντιλαϊκό χαρακτήρα της ΕΕ, γιατί αυτή ιδρύθηκε και λειτουργεί για να θωρακίσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων σε βάρος των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων.

Φίλες και φίλοι
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την επόμενη μέρα, τη ζωή και τον τόπο μας.
Είναι ώρα επιλογής και ευθύνης για όλους. Όποιος και όποια δυσανασχετεί αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από την επιλογή του στον α’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ. Δεν μας ταιριάζει η υποταγή στην βαρβαρότητα του καπιταλισμού και της ΕΕ.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ!
ΤΩΡΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!
ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!
Έτσι θα τους τιμωρήσετε!
Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ για να είμαστε όλοι δυνατοί την άλλη μέρα.
Να σταματήσουμε να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και να παζαρεύουμε πόσα λιγότερα θα χάσουμε.
Δώστε μας δύναμη να ενωθεί ο λαός, οι εργάτες, οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, οι γυναίκες και η νεολαία σε μια Λαϊκή Συμμαχία να περάσουμε στην αντεπίθεση.
Να αποσπάσουμε βελτιώσεις, να ανοίξουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές.
Τους γνωρίζεις.
Όλοι τους με τις κυβερνήσεις και την ΕΕ ήταν όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι συνυπεύθυνοι για την αντιλαϊκή πολιτική.
ΣΗΜΕΡΑ αντί να απολογηθούν στο λαό, ξαναπουλούν το ίδιο παραμύθι, πως η ΕΕ θα γίνει καλύτερη, πως θα γίνει πιο ανθρώπινο το σύστημα.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ! Λένε πάλι ψέματα.
ΘΥΜΗΣΟΥ! Το ΚΚΕ είπε την αλήθεια. Να το εμπιστευθείς. Την αλήθεια λέει και τώρα!
Η ζωή σου το αποδεικνύει.
Σκέψου πως υπάρχει και άλλος δρόμος.
Για τα λαϊκά συμφέροντα, με το λαό στην εξουσία, με την οικονομία στα χέρια του χωρίς τις αλυσίδες της ΕΕ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!
Και από δω, από τη Δυτική Μακεδονία, από τα Γρεβενά, στέλνουμε μήνυμα παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Με το ΚΚΕ μπορούμε να απαντήσουμε στο πραγματικό, το ουσιαστικό δίλημμα που είναι: υποταγή ή χειραφέτηση του λαού μας από την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μονοπωλίων.
Απομονώνουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Η εγκληματική της δράση προκύπτει από τη ναζιστική της ιδεολογία. Υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις σήμερα για να καταλάβει ο καθένας ότι είναι τσιράκια μεγαλοσυμφερόντων. Γι’ αυτό το σύστημα τους στηρίζει, για να τους αξιοποιεί σε βάρος του λαού. Στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ έβαλαν μπροστά τους ναζί, τους ομοϊδεάτες της ΧΑ, για να ματοκυλίσουν τους λαούς.
Αλλά θα δώσουν μόνο ανάσα ζωής, σε ένα βάρβαρο σύστημα, σε ένα δρόμο ανάπτυξης που όχι μόνο έχει φάει πλέον τα ψωμιά του, αλλά γίνεται και επικίνδυνος για τα λαϊκά συμφέροντα, οδηγεί όλο και περισσότερο σε νέες οικονομικές κρίσεις σαν αυτές που ζήσαμε και ζούμε, σε εμπλοκή της πατρίδας μας, του λαού μας, των παιδιών μας σε νέους τοπικούς και γενικότερους πολέμους, θυσία στους ανταγωνισμούς και τις αντιθέσεις τους, για τα κέρδη τους και μόνο.
Και για την σταθερότητα, τη συνέπεια.
Και για την αυταπάρνηση, την αυτοθυσία του καθημερινού αγώνα που δίνουμε.
Και για τις σωστές εκτιμήσεις, προβλέψεις και αναλύσεις, την προσπάθεια να ενημερώνουμε, να προετοιμάζουμε το λαό, το κίνημα.
Και γιατί επιδιώκουμε να βρισκόμαστε παντού, εκεί που ο λαός υποφέρει, όπου πεινάει, που στέκεται στην ουρά του ΟΑΕΔ, της ανεργίας, έξω από τις εφορίες που χαρατσώνουν, παντού, όπου το καθήκον για το καλό του τόπου του εργαζόμενου, του λαού μας, μας καλεί.
Να οργανώσουμε καλύτερα και να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της εργατικής τάξης, του λαού, στην οικοδόμηση μιας μεγάλης λαϊκής κοινωνικής συμμαχίας, χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς του παρελθόντος, για να ανοίξει ο δρόμος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων, για μια νέα κοινωνία της πραγματικής λαϊκής ευημερίας.
Σήμερα, άμεσα η προοπτική με ελπίδα για το λαό βρίσκεται στην αναγέννηση μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας που θα παλέψει για να αδρανοποιηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι, θα συμβάλλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτό που λείπει σήμερα: Μια πραγματική ισχυρή λαϊκή συμμαχία, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στο κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρό ΚΚΕ.
Μόνο έτσι θα ανοίξει και ο δρόμος για την εξουσία του λαού. Το ΚΚΕ θα δώσει το παρόν του, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων, σε μια λαϊκή διακυβέρνηση που θα κάνει τον πλούτο που παράγουμε κοινωνική ιδιοκτησία, θα αποδεσμεύσει τη χώρα από τα δεσμά της ΕΕ, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος.
Όσο πιο αδύνατο είναι το ΚΚΕ τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα για το λαό. Αδυνάτισε πρόπερσι εκλογικά το ΚΚΕ και ήδη ο λαός μας, η νεολαία το έχει πληρώσει ακριβά αυτό.
Χειροτέρεψε η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, αδυνάτισε το κίνημα, οι αγώνες. Δυνάμωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αδυνάτισε ο ίδιος λαός, το κίνημα.
Σήμερα μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε την μεγάλη πείρα μας. Γι αυτό χρειάζεται Ισχυρό ΚΚΕ: Για να δυναμώσει αυτή η προοπτική, η ελπίδα.
Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να ξαναδώσουμε την ελπίδα.
Ελάτε μαζί μας.
Αυτόν το βάρβαρο κόσμο που ζείτε υποστηρίζουν οι άλλοι.
Εμείς θέλουμε να τον αλλάξουμε και ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ Για την εμφάνιση πανώλης στη Θεσσαλία

  Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ Για την εμφάνιση πανώλης στη Θεσσαλία  Η επιβεβαίωση για πρώτη φορά στην Ελλά...