Διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εκλογές στο δήμο Γρεβενών

 



Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο κτίριο Περιφέρειας και στη Λαϊκή των Γρεβενών


Κλιμάκιο των υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια και Δήμο Γρεβενών  περιόδευσε σήμερα 15/9/2023 στο κτίριο της περιφέρειας Γρεβενών και στη Λαϊκή Αγορά.  Τονίστηκε στους εργαζόμενους ο ρόλος της τοπικής διοίκησης με το χτύπημα των εργασιακών σχέσεων με τους αναπτυξιακούς οργανισμούς των ΟΤΑ όπου καταργείται η μόνιμη και σταθερή δουλειά στους Δήμους και τις περιφέρειες. Αυτοί οι οργανισμοί θα λειτουργούν ως δουλεμπορικά γραφεία. Επίσης αναφέρθηκαν στις αρνητικές εξελίξεις στην υγεία όπου η πρωτοβάθμια φροντίδα υγεία περνά στην τοπική διοίκηση με ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που θα προσφέρονται στο λαό με κύριο στόχο ότι ανάλογα με το τι πληρώνει κάποιος αυτό θα του προσφέρεται. 

Στους εμπόρους και  παραγωγούς της Λαϊκής αγοράς τους επισημάνθηκε ότι για ΕΕ και κυβερνήσεις τους θεωρούν διαρθρωτικό πρόβλημα και θέλουν να τους διώξουν από το χώρο της Λαϊκής  , ώστε να υπάρχουν μόνο σουπερ μάρκετ και μεγάλοι έμποροι και τις συνέπειες που θα έχει αυτό και στους εργαζόμενους που ψωνίζουν από εκεί με τη χαμηλή ποιότητα προϊόντων και τις ακριβές τιμές.

Κάλεσαν να βγάλουν συμπεράσματα και με βάση την πείρα τους να εκλέξουν περισσότερους  αγωνιστές συμβούλους με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Γρεβενών και στην περιφέρεια, να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.








Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζω...