Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο – Π.Α.ΜΕ.

Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο – Π.Α.ΜΕ.

Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)

e-mail :     http://www.pamehellas.gr
ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ
προς τους εργαζόμενους, τους απλήρωτους, τους απολυμένους, τους ανέργους,
τις εργατικές – λαϊκές οικογένειες για:
Οργανωμένο, μαζικό, εργατικό ΟΧΙ στα χαράτσια, στον εκβιασμό, στην τρομοκρατία
Συνάδελφε,
Σου έχουν λεηλατήσει το μισθό. Σου έχουν πετσοκόψει τη σύνταξη. Σε έχουν απλήρωτο μήνες. Την απόλυσή σου την βαφτίζουν «εργασιακή εφεδρεία». Ταυτόχρονα έχουν διπλασιάσει τις τιμές στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα με απανωτές αυξήσεις στους έμμεσους φόρους (ΦΠΑ). Σου λένε για τη «Δημόσια και Δωρεάν» Παιδεία θα πρέπει να πληρώσεις και για φωτοτυπίες για τα... βιβλία των παιδιών σου.
Από τα ψίχουλα που περίσσεψαν σου ζητάνε να πληρώσεις και φόρο εισοδήματος.
Ταυτόχρονα ότι μαζεύουν από σένα τα δίνουν χοντρά στους τραπεζίτες, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές η οποίοι σε περίοδο κρίσης έχουν υψηλή κερδοφορία και φοροαπαλλαγές!
Και μετά από όλα αυτά έρχονται - σε σένα που σε χρεοκοπήσανε, που σε πτωχεύσανε, που σου διέλυσαν κάθε προγραμματισμό, που σου τσακίσανε τη ζωή - και σου λένε: “Με τα λεφτά που σου έχουνε απομείνει (που όμως δεν έχει απομείνει τίποτα, γιατί τα πήρανε όλα!) αν δεν τους πληρώσεις το νέο βάρβαρο χαράτσι που θα σου στείλουν με το λογαριασμό της ΔΕΗ για το σπίτι που μένεις (για το σπίτι που στο έχουν φορολογήσει χίλιες φορές, που το πληρώνεις τοκογλυφικά στην τράπεζα μια ζωή και που ζεις με την ελπίδα ότι κάποτε θα το ξεχρεώσουν τα... παιδιά σου) τότε οι «σοσιαληστές» της κυβέρνησης, «οι σωτήρες», οι «πατριώτες»:
1.    θα σου κόψουν το ρεύμα και θα αφήσουν εσένα και την οικογένειά σου στο σκοτάδι.
2.    Θα σου στερήσουν τη θέρμανση μέσα στο χειμώνα. Θα σε υποχρεώσουν να ζεις εσύ, τα παιδιά σου, οι γέροντες γονείς σου στο κρύο και στη νύχτα.
3.    Και σε απειλούν ότι αφού σου κόψουν το ρεύμα, θα στείλουν τον απλήρωτο λογαριασμό σε όλες τις υπηρεσίες του κράτους, θα σε κυνηγήσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους και θα εφαρμόσουν σε βάρος σου όλες τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων”.
Αυτά δεν είναι απλώς, εκβιασμοί, βία και τρομοκρατία. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι ανελέητος και αμείλικτος ταξικός πόλεμος που έχουν εξαπολύσει ενάντια στον εργαζόμενο λαό οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι καπιταλιστές και οι υπάλληλοί τους στην κυβέρνηση αλα-μπρατσέτα με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ, την Μπακογιάννη. Και η επιδρομή στο πενιχρό σου εισόδημα και τα δικαιώματά σου δεν θα τελειώσει μέχρι να σε στραγγίξουν.
Συνάδελφε, συναδέλφισσα
Μπροστά μας, μπροστά στον εργαζόμενο λαό τίθεται πλέον το ιστορικό δίλημμα:
Υποταγή, εξαθλίωση, αφανισμός και διαιώνιση της εξουσίας των εκμεταλλευτών
ή αντίσταση, ανυπακοή και ρήξη με τη βαρβαρότητα και εργατικός αγώνας ως την αλλαγή τάξης στην εξουσία.
Τα εργατικά σωματεία που συσπειρωνόμαστε στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ) σε καλούμε σε οργανωμένη μέσα από τα συνδικάτα, μαζική ανυπακοή και άρνηση πληρωμής των βάρβαρων χαρατσιών της κυβέρνησης.
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/09 ΣΤΙΣ 7:30 μμ
στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις εργατικές-λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια, αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης από όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν.
Απαιτούμε να παρθούν πίσω τα χαράτσια. Δεν καταβάλλουμε ούτε ένα ευρώ από όσα ζητούν να πληρώσουμε και προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να επιβάλλουν μέτρα  για την στάση μας αυτή. Το χρέος δεν είναι της εργατικής τάξης. Να πληρώσει την κρίση το μεγάλο κεφάλαιο που τη δημιούργησε.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!
Το Συνδικάτο Οικοδόμων, τα Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6955048958,6978746638

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

  Είναι εξοργιστική η πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μα...