Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Γρεβενών για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στις 22/4/2014


Σε συγκέντρωση το βράδυ της Τρίτης, 22 Απρίλη, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Γρεβενών παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γρεβενών , η οποία κατακλύστηκε από εργάτες, αγρότες, άνεργους, επιστήμονες και νεολαίους που  έστειλαν το δικό τους μήνυμα αντίστασης, συσπείρωσης και προοπτικής στο Δήμο Γρεβενών.
Η εκδήλωση άνοιξε από τον Θανάση Χαστά μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και  ακολούθησε πολιτική ομιλία από την υποψήφια Δήμαρχο Γρεβενών Παναγιώτα Ντάγκα, η οποία έκανε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου, παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ τόσο στις τοπικές εκλογές όσο και τις ευρωεκλογές.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των πρώτων 70 υποψηφίων του Συνδυασμού στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι του μόχθου, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν μπροστάρηδες σε κάθε μετερίζι του αγώνα.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και  ο Νίκος Τάτσιος,   υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών  με τη Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Νομού.
Γρεβενά 23/4/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζω...