Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ


Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ
#kanoume_ti_diafora
Εμείς που υπογράφουμε αυτό το άρθρο, απευθυνόμαστε στη νεολαία των Γρεβενών :     
Θεοχαρούλης Κωνσταντίνος, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Γρεβενών
Ζάκκα Ιωάννα, πρωταθλήτρια Ελλάδος, βαλκανιονίκης στο αγώνισμα άλμα σε ύψος
Ζώτος Δημήτρης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Γρεβενών
Ζώτος Βασίλης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Δεσκάτης
Κολίτσα Ελευθερία, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση
Λέτσιος Θανάσης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Γρεβενών
Μπαρμπαγιάννης Λευτέρης, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Γρεβενών
Σταμπολίδης Γιάννης, Γυμναστής

Την Κυριακή στη νέα γενιά του  όμορφου τόπου μας, μπαίνει ένα μεγάλο δίλημμα:
Θα πάμε μια από τα ίδια, δίνοντας συγχωροχάρτι σε όλες αυτές τις παρατάξεις που έβαλαν πλάτη στο να εφαρμοστούν όλες οι αντιδραστικές και αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ και των ντόπιων κυβερνήσεων.
Ή με τη ψήφο μας θα δυναμώσουμε την φωνή της αντεπίθεσης και της διεκδίκησης των σύγχρονων δικαιωμάτων μας. Να δημιουργήσουμε μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στο δήμο μας, στην Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή.
Γιατί σήμερα έχουμε πείρα από όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις  από το 2009 και μετά. Το ρόλο που έπαιξαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι «ανεξάρτητο» Δήμαρχοι στο χαράτσωμα μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη, στο ξεπούλημα μέρους της καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρία, στην υλοποίηση έργων και αποφάσεων που μόνο σκοπό είχε τα κέρδη των μεγαλοεργολάβων, στην διάλυση των σχολείων και των δομών αθλητισμού του τόπου μας.
Όλοι μιλάνε για ανάπτυξη, αλλά δεν λένε για ποιόν και ποιόν θα ωφελήσει. Πως θα αναπτυχθεί σήμερα ο Νομός μας, όταν ο νέος εργαζόμενος αμείβεται με το αίσχος των 650 ευρώ (545 καθαρά), τα ελαστικά ωράρια και οι κακοπληρωμένοι δουλειά είναι παντού κανόνας. Αν σήμερα δεν παλέψουμε για συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε όλους τους κλάδους, δεν παλέψουμε για 751 κατώτατο μισθό, δεν συγκρουστούμε με την λογική «αυτό δεν γίνεται», ΚΑΜΙΑ ανάπτυξη δεν θα έρθει για εμάς τους νέους των Γρεβενών και της πατρίδας μας.
Μιλάνε για ανάπτυξη την ώρα που οι νέοι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν καρπώνονται τον κόπο τους. Πως θα αναπτυχθούν τα χωριά μας, όταν ένας αγρότης σήμερα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα στοιχειώδη. Ποια στήριξη θα του δώσουν οι σημερινοί υποψήφιοι Δήμαρχοι, την ώρα που κανένας τους, όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν μαζί τους στο αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Όλοι μιλάνε για ένα νέο σύγχρονο χιονοδρομικό, που θα φέρει την ανάπτυξη και θα βοηθήσει τον Νομό μας, αλλά κανένας δεν μιλάει για την νεολαία των Γρεβενών και πως θα μπορεί να το απολαύσει. Ποια οικογένεια σήμερα μπορεί να πληρώνει, ώστε το παιδί της να μπορεί μέσα στο χειμώνα, να αποκτήσει σχέση με τα χειμερινά αγωνίσματα. Σήμερα σύγχρονο και νέο είναι η Νεολαία να μπορούμε να απολαμβάνουμε το χιονοδρομικό, το κολυμβητήριο με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Με δωρεάν μετακίνηση για όλους τους μαθητές από και προς το Χιονοδρομικό, με υποδομή και εξοπλισμό που θα φτιαχτεί από το κράτος και θα είναι δωρεάν για όλη την Νεολαία.
Την Κυριακή κατεβαίνουν 5 υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά συγκρούονται 2 πολιτικές. Από την μια όλοι αυτοί που ήταν στα ίδια ψηφοδέλτια, όλα τα προηγούμενα χρόνια και ο λαός των Γρεβενών τους γνωρίζει πολύ καλά. Και από την άλλη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που έχει δοκιμασμένους αγωνιστές, που λένε καθαρές κουβέντες και την επόμενη μέρα δεν θα αλλάξει θέσεις και γνώμη για την καρέκλα. Αγωνιστές που διεκδικούν παλεύουν και διεκδικούν τις σύγχρονες και πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων, των αγροτών και κτηνοτρόφων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.
Θέλουμε Δημάρχους και εκλεγμένους, όπως ήταν οι 5 κομμουνιστές Δήμαρχοι  σε Πάτρα, Χαϊδάρι, Καισαριανή, Πετρούπολη και Ικαρία. Δίπλα σε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του λαού. Για το κομμένο ρεύμα, για τις ανάγκες στην Υγεία, για τις ανάγκες των σχολείων, για να φτιαχτούν σύγχρονοι χώροι αναψυχής και άθλησης.
Την Κυριακή ήρθε η ώρα για όλους μας να κάνουμε το βήμα, να στηρίξουμε Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο, με υποψήφια Δήμαρχο την Παναγιώτα Ντάγκα, στην Περιφέρεια, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θανάση Χαστά  και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.
Για να κάνουμε την διαφορά. Για να δυναμώσει η φωνή μας, για να δυναμώσει ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματά μας.  Για να δυναμώσουμε την ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, κόντρα στον πραγματικό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τα στηρίγματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζω...