Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δεσκάτης για το εκλογικό αποτέλεσμα

 


Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Δεσκάτης

Χαιρετίζουμε όσες και όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο του αγώνα και της ελπίδας στην κάλπη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την Κυριακή 8/10/2023.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τον χαρακτήρα και αυτών των εκλογών ως κεντρικής πολιτικής μάχης. Τονίσαμε  ότι βασικό κριτήριο ψήφου αποτελεί ο αγώνας επίλυσης των λαϊκών προβλημάτων , τα οποία δεν διαχωρίζονται σε τοπικά και γενικά. Εξάλλου, η Τοπική Διοίκηση θα κληθεί αμέσως μετά τις εκλογές να βάλει πλάτη στην υλοποίηση της συνεχούς αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Την ερχόμενη Κυριακή 15/10/2023, καλούμε το λαό του Δήμου Δεσκάτης να στείλει μήνυμα καταδίκης (ρίχνοντας στην κάλπη λευκό ή άκυρο ψηφοδέλτιο) εκείνων των κομμάτων ή συνδυασμών - όπως κι αν θέλουν να ονομάζονται - που κινούνται στην ίδια γραμμή και υπηρετούν την Τοπική Διοίκηση ως "μακρύ χέρι" του κράτους, της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, θα είμαστε απέναντί τους, μπροστά στους λαϊκούς αγώνες που έρχονται , για τα δύσκολα που είναι μπροστά μας.

Λαϊκή Συσπείρωση Δεσκάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φωτογραφίες από την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των ταξικών σωματείων στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών

 Δείτε φωτογραφίες από την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των ταξικών σωματείων στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών και βίντεο από το grevenapres...