Δελτίο Τύπου του Αγροτικού Συλλόγου Γρεβενών

 


Αυτές τις μέρες εξελίσσεται η οργανωμένη κινητοποίηση του Αγροτικού Συλλόγου Γρεβενών, μετά την επιτυχημένη  Γενική Συνέλευση του   Αγροτικού Συλλόγου 12/01/2024 πάρθηκε η απόφαση για μαζική συμμετοχή με τα αγροτικά μηχανήματα  και προχώρησε σε μηχανοκίνητη πορεία την Δευτέρα 15/01/2024 στους δρόμους των Γρεβενών, η μηχανοκίνητη πορεία πριν καταλήξει στην αντιπεριφέρεια  Γρεβενών πέρασε από το Δημαρχείο όπου το ΔΣ με τους αγρότες  κατέθεσε τα αιτήματα. Με την λήξη της κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε συνέλευση, όπου αποφασίστηκε να παραμείνουν τα τρακτέρ έξω από το κτήριο της  περιφέρειας. Σήμερα πάνω από 20 αγρότες επισκεφθήκαμε  τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μαυροδέντρι  Κοζάνης και τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην πόλη της Κοζάνης. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, σε συντονισμό με άλλους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσουν δυναμικά τις κινητοποίησεις  για κλιμάκωση του αγώνα για την επίλυση στα δίκαια αιτήματά μας. Ενώνουμε την φωνή με αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα.

Συνάδελφοι δεν πρέπει να λείπει ΚΑΝΕΙΣ περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή από όλα τα χωριά, ήδη είναι παραταγμένα 50 τρακτέρ, ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε τα αιτήματα.

Επιδιώκουμε την στήριξη   και άλλων σωματείων, συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι απασχολούν όλη την κοινωνία.   


 Με τιμή ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας

Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζω...