ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Πέμπτη 1 Νοέμβρη Τρίωρη στάση εργασίας 12.00 - 3.00 μ.μ.
στο Δημόσιο
Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ - Ομόνοια 12.30.μ.μ.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ σας καλούν να αξιοποιήσετε κάθε μέρα, κάθε ώρα για την επιτυχία της επερχόμενης γενικής απεργίας, κατά την ημέρα της κατάθεσης και συζήτησης στη Βουλή των νέων βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων.
Να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό!
Χωρίς καμιά καθυστέρηση με οργάνωση, συλλογικότητα, λαϊκή πρωτοβουλία και αυτενέργεια να παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε η απεργία να γνωρίσει πρωτόγνωρη επιτυχία.
Σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα νοσοκομεία, τους δήμους, τα σχολεία, τα υπουργεία, τις υπηρεσίες να γίνει συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις καθολικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων στην απεργία. Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, όλος ο κρατικός μηχανισμός.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε να αξιοποιήσετε την Παναττική 3ωρη στάση εργασίας, ως βήμα για την προετοιμασία της Γενικής Απεργίας.
Μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους φτωχούς αγρότες, τους μικροεπαγγελματοβιοτέχνες, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες, μπορούμε να δείξουμε την τεράστια δύναμή μας, να τρομοκρατήσουμε τους δυνάστες, τους εκμεταλλευτές μας.
Ο λαός δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη !
Να βουλιάξουν  τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, οι πλατείες σε όλη την Ελλάδα.
Να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα! Όλοι και όλες για την επιτυχία της απεργίας.
Τέτοια επιτυχία της απεργίας, που να μην μείνει μόνο στο αίτημα της καταψήφισης, αλλά να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης, την απαρχή μιας λαϊκής αντεπίθεσης, που θα συμπαρασύρει, θα ανατρέψει αντιλαϊκές πολιτικές, τρόικα, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.
 Τώρα γενικός παλλαϊκός ξεσηκωμός. Όλοι στους δρόμους, όλοι στην απεργία.
-Να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα μέτρα.
-Κίνημα και αγώνας για να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.
-Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από την Ε.Ε.
Όσο η χώρα θα είναι στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, όσο κουμάντο θα κάνουν τα μονοπώλια και οι τραπεζίτες, «άσπρη μέρα» δεν πρόκειται να δούμε. Δεν θα ματώσουμε για μια καλύτερη διακυβέρνηση και διαχείριση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά! Εμείς παράγουμε τον πλούτο κι αγωνιζόμαστε να περάσει στα χέρια μας.
Λεύτερος λαός είναι μόνο αυτός που είναι κυρίαρχος στον πλούτο που παράγει!
Όλοι και όλες στην απεργία!
Αθήνα 30-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Κυρίες και κύρι...